Reklama

Internetový portál mistopisy.cz je unikátní svým rozsahem – podává informace o všech městech a obcích České republiky. Tento prostor je atraktivní pro inzerenty díky dostupnosti a nemalému zájmu z řad uživatelů internetu.

Inzerce na serveru mistopisy.cz garantuje zobrazení reklamního formátu po celou dobu platnosti inzerátu bez ohledu na prokliky či výši kreditu jako u jiných reklamních systémů. Navíc lze tematicky volit oblast, kde se má reklama zobrazovat v propagaci vaší firmy, společnosti, obecních organizací, kulturních, společenských a jiných událostí či slavností, ubytování a jiných.

 

Kategorie reklamy a cenové relace inzerce:

 

Inzerce v sekci OBEC

Zde je umístěn banner velikosti 350 x 240 px. Nabízíme 6 pozic inzerce. Tato inzerce se zobrazuje ve všech obcích vybraného okresu.

Cena inzerce: 3.990,- Kč/měsíc

 

Inzerce HORIZONTÁLNÍ PRUHY / BANNERY

Reklamní horizontální pruhy jsou na stránce tři, a to velikosti 950 x 100 px. Každý pruh má 6 míst pro inzerci. Tato inzerce se zobrazuje:

ve vybraném okrese: 2.990,- Kč/měsíc

ve vybraném kraji: 4.990,- Kč/měsíc

celorepubliková: 11.990,- Kč/měsíc

 

Inzerce v sekci VÍTE, ŽE?

Zde je umístěn banner maximální velikosti 590 x 590 px. V sekci se zobrazují max. 4 bannery, každý má 6 pozic pro inzerci. Můžete si zvolit, pro jakou oblast chcete reklamu zobrazit – jen v jedné obci, nebo v celém okrese, tedy ve všech obcích daného okresu. Stejně tak krajská reklama se zobrazí ve všech obcích vybraného kraje a celorepubliková inzerce je pro všechny města a obce v ČR. Cena inzerce:

ve vybrané obci: 250,- Kč/měsíc

ve vybraném okrese: 690,- Kč/měsíc

ve vybraném kraji: 1.990,- Kč/měsíc

celorepubliková: 4.190,- Kč/měsíc

 

Uvedené ceny jsou bez DPH 21 %.

 

Kompletní průvodce inzerce ke stažení ve formátu PDF zde.

 

Pro objednání reklamy a zaslání podkladů pište na adresu (Emailová adresa je chráněna JavaScriptem, pro zobrazení adresy si povolte JavaScript), volejte na tel. číslo 774 462 003 nebo použijte níže uvedený kontaktní formulář. Vše potřebné s Vámi vyřídí paní Zuzana Šúkalová.

V případě, že nemáte svůj reklamní banner, tak vám ZDARMA vytvoříme z vašich podkladů návrh. K tomu nám prosím zašlete text, logo či fotografii ve formátu JPG nebo PNG.

 

 

Kontaktujte nás:

* Jméno :
* E-mail :
* Text :
* Ověřovací kód :
* Údaje označené hvězdičkou je nutné vyplnit..

Reklama